Ασύρματo ηχείο τηλεόρασηςΑσύρματo ηχείο τηλεόρασηςAmplicomms SoundBoxΑσύρματo ηχείο τηλεόρασηςΑσύρματo ηχείο τηλεόρασηςAmplicomms SoundBox

Amplicomms SoundBox Ασύρματo ηχείο τηλεόρασης με ρύθμιση χροιάς

Ασύρματo ηχείο τηλεόρασης με ρύθμιση χροιάς

Κατόπιν παραγγελίας

189,00 €

Περιγραφή Προϊόντος

Το φορητό ασύρματο ηχείο Amplicomms SoundBox φέρνει τον ήχο της τηλεόρασης απευθείας σε εσάς. Aκούστε ξανά καθαρά την τηλεόρασή σας!

Η ένταση του ήχου λειτουργεί ανεξάρτητα από τα ηχεία της τηλεόρασης και σας επιτρέπει να χαμηλώνετε την ένταση της ή ακόμα και να την κλείνετε εντελώς. Δύο υψηλής πιστότητας ηχεία, κατηγορίας D, παρέχουν δυνατό, ζωντανό ήχο και κρυστάλλινη αναπαραγωγή διαλόγων.

Η Ρυθμιζόμενη Ενίσχυση Φωνής κάνει κάθε λέξη πλήρως κατανοητή. Μέσα από τρια ρυθμιστικά τόνου (έξτρα πρίμα / μπάσα/ και τα δύο) επιλέγετε αυτή που ανταποκρίνεται πλήρως στις εξατομικευμένες σας ανάγκες ακρόασης.

Εύκολο στην εγκατάσταση, συμβατό με τηλεόραση, ψηφιακούς δέκτες, MP3 / MP4 players, CD ή συστήματα ήχου Hi-Fi. Ο πομπός χρησιμεύει επίσης ως θέση φόρτισης όταν ο δέκτης δεν χρησιμοποιείται.

Η μπαταρία, πλήρως φορτισμένη, παρέχει έως και 8 ώρες συνεχούς ακρόασης. Αν δεν εντοπιστεί σήμα για 3 λεπτά, το ηχείο απενεργοποιείται αυτόματα, εξοικονομώντας ενέργεια στην μπαταρία του δέκτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο ηχείο για την τηλεόραση, με δυνατότητα σύνδεσης ακουστικών.

Διαθέτει υποδοχή σύνδεσης για ακουστικά ή Neck Loop (συμβατό με amplicomms NL 100). Είναι μικρό σε μέγεθος, με κομψή σχεδίαση και ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς.ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Δείτε προϊόντα της ίδιας κατηγορίας