Το κατάλληλο ακουστικό για εσάς

Το κατάλληλο ακουστικό για εσάς

Η επιλογή των κατάλληλων ακουστικών βαρηκοΐας για τις ατομικές σας ανάγκες, εξαρτάται από αρκετά ζητήματα: την απώλεια ακοής σας, τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που προτιμάτε και τον τρόπο ζωής σας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα διαθέσιμα για εσάς που κάθε ένα έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Δεν πρόκειται για επιλογή του καλύτερου μοντέλου αλλά επιλογή του καλύτερου μοντέλου για τις δικές σας ανάγκες. Το ακουστικό βαρηκοΐας αποτελεί σημαντική επένδυση με εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα.

Ο ειδικευμένος επαγγελματίας που σας παρακολουθεί θα διεξάγει ορισμένες εξετάσεις και θα σας κάνει ορισμένες ερωτήσεις για να είναι σε θέση να καθορίσει την καλύτερη επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας για εσάς.

Οι παράμετροι που εξετάζονται είναι οι εξής:

  1. Βαθμός απώλειας ακοής: δεν είναι κατάλληλα όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας για όλες τις περιπτώσεις απώλειας ακοής.
  2. Ανατομία αυτιού: ορισμένοι ακουστικοί πόροι έχουν πολύ μικρή διάμετρο, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την προσαρμογή του ενδοκαναλικού ακουστικού (C.I.C.).
  3. Τρόπος ζωής: τα διαφορετικά ακουστικά περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεστε στην καθημερινότητά σας θα καθορίσουν τις ανάγκες σας σχετικά με την τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας.
  4. Επιδεξιότητα: τα ενδωτιαία ακουστικά (I.T.E.) και τα ενδοκαναλικά ακουστικά (C.I.C.) είναι εύκολα στην τοποθέτησή τους αλλά απαιτούν σταθερό χέρι.
  5. Αισθητικές προτιμήσεις: υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και μεγεθών στην αγορά.
  6. Προϋπολογισμός-έξοδα: τα ακουστικά βαρηκοΐας διατίθενται σε μεγάλο εύρος τιμών και κάθε μοντέλο ικανοποιεί διαφορετικές οικονομικές δυνατότητες.

Δοκιμάστε τα ακουστικά βαρηκοΐας πριν τα αγοράσετε!

Είναι φυσιολογικό να έχετε πολλές ερωτήσεις όταν αγοράζετε ακουστικά βαρηκοΐας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε δοκιμή ακουστικών, προτού δεσμευθείτε να τα αγοράσετε.  Δοκιμάζετε τα μοντέλα που σας προτείνουμε στο χώρο μας και παίρνετε μια πρώτη ιδέα. Έχετε όμως υπόψιν ότι χρειάζονται περίπου δυο εβδομάδες χρήσης ώστε να αντιληφθείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Πάρτε στο σπίτι τα ακουστικά βαρηκοΐας μας προτού δεσμευθείτε να τα αγοράσετε!

Μπορείτε να πάρετε τα δοκιμαστικά ακουστικά βαρηκοΐας μας στο σπίτι για να τα φορέσετε στο καθημερινό σας περιβάλλον, ώστε να αισθανθείτε σίγουροι ότι αυτά που θα επιλέξετε θα ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας. Κανένα ρίσκο, καμία υποχρέωση!

Κλείστε το ραντεβού σας για την αξιολόγηση της ακοής σας εδώ.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE


Μοιραστείτε το