Το κατάλληλο ακουστικό για εσάς

Το κατάλληλο ακουστικό για εσάς

Η επιλογή των κατάλληλων ακουστικών βαρηκοΐας για τις ατομικές σας ανάγκες, εξαρτάται από αρκετά ζητήματα: την απώλεια ακοής σας, τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που προτιμάτε και τον τρόπο ζωής σας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα διαθέσιμα για εσάς που κάθε ένα έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Δεν πρόκειται για επιλογή του καλύτερου μοντέλου αλλά επιλογή του καλύτερου μοντέλου για τις δικές σας ανάγκες. Το ακουστικό βαρηκοΐας αποτελεί σημαντική επένδυση με εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα.

Ο ειδικευμένος επαγγελματίας που σας παρακολουθεί θα διεξάγει ορισμένες εξετάσεις και θα σας κάνει ορισμένες ερωτήσεις για να είναι σε θέση να καθορίσει την καλύτερη επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας για εσάς.

Οι παράμετροι που εξετάζονται είναι οι εξής:

  1. Βαθμός απώλειας ακοής: δεν είναι κατάλληλα όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας για όλες τις περιπτώσεις απώλειας ακοής.
  2. Ανατομία αυτιού: ορισμένοι ακουστικοί πόροι έχουν πολύ μικρή διάμετρο, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την προσαρμογή του ενδοκαναλικού ακουστικού (C.I.C.).
  3. Τρόπος ζωής: τα διαφορετικά ακουστικά περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεστε στην καθημερινότητά σας θα καθορίσουν τις ανάγκες σας σχετικά με την τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας.
  4. Επιδεξιότητα: τα ενδωτιαία ακουστικά (I.T.E.) και τα ενδοκαναλικά ακουστικά (C.I.C.) είναι εύκολα στην τοποθέτησή τους αλλά απαιτούν σταθερό χέρι.
  5. Αισθητικές προτιμήσεις: υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και μεγεθών στην αγορά.
  6. Προϋπολογισμός-έξοδα: τα ακουστικά βαρηκοΐας διατίθενται σε μεγάλο εύρος τιμών και κάθε μοντέλο ικανοποιεί διαφορετικές οικονομικές δυνατότητες.

Δοκιμάστε τα ακουστικά βαρηκοΐας πριν τα αγοράσετε!

Είναι φυσιολογικό να έχετε πολλές ερωτήσεις όταν αγοράζετε ακουστικά βαρηκοΐας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε δοκιμή ακουστικών, προτού δεσμευθείτε να τα αγοράσετε.  Δοκιμάζετε τα μοντέλα που σας προτείνουμε στο χώρο μας και παίρνετε μια πρώτη ιδέα. Έχετε όμως υπόψιν ότι χρειάζονται περίπου δυο εβδομάδες χρήσης ώστε να αντιληφθείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Κλείστε το ραντεβού σας για την αξιολόγηση της ακοής σας εδώ.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE

Christina Kodra
Christina Kodra
2022-12-12
Πολύ καλή εξυπηρέτηση!
Theodor Marantidis
Theodor Marantidis
2022-12-12
Χαμογελαστή , και εξυπηρέτηση άψογη.
Christos Haitas Efthymiadis
Christos Haitas Efthymiadis
2022-12-09
Επισκέφθηκα το κατάστημα για να φτιάξουμε custom ωτοασπίδες της alpine, για να τις χρησιμοποιήσω στη δουλειά μου (μηχανικός εμπορικού ναυτικού). Συζητήσαμε για τις ανάγκες μου, κάναμε αποτύπωμα των αυτιών μου σε δέκα λεπτά και στην επόμενη μου επίσκεψη παρέλαβα τις ωτοασπίδες. Το προϊόν έχει τέλεια εφαρμογή, πολύ καλή ποιότητα και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από την προστασία που παρέχει. Μου δόθηκαν κατατοπιστικές οδηγίες για τη σωστή χρήση τους, ο Μάνος μου έδωσε συμβουλές και για τη συντήρηση τους. Η ακοή θεωρώ πως είναι ένα σημαντικότατο κομμάτι της ζωής μας και πρέπει να προστατεύεται από νωρίς, ειδικά σε άτομα που όπως εγώ εργάζονται σε περιβάλλον εξαιρετικά θορυβώδες. Οι άνθρωποι στο κατάστημα φιλικότατοι, εξυπηρετικότατοι και διαθέσιμοι για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Σας ευχαριστώ πολύ! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Stamatios Mizis
Stamatios Mizis
2022-12-05
Επαγγελματίες.....Ευγενέστατοι κατατοπιστικοί και με ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και όχι για την τσέπη του.....!
iliada markou
iliada markou
2022-11-30
Είστε εξαιρετικοί στην δουλειά σας καταρτισμένοι ευγενεστατοι και με προσωπικό ενδιαφέρον για τον κάθε ασθενή .άριστη ποιοτητα προϊόντων.ειμαι ευχαριστημένη πάρα πολύ με τις παροχές σας !!!!
Πολυξενη Μικροπουλου
Πολυξενη Μικροπουλου
2022-11-26
Έβαλε ακουστικό ο σύζυγος άψογη συνεργασία εξυπηρέτηση και ενδιαφέρον προς τον ασθενή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα
Nik
Nik
2022-11-24
Είχα θέμα τεράστιο με τη φασαρία στη γειτονιά μου με αποτέλεσμα να έχω πολύ κακή ποιότητα ύπνου. Εξέτασαμε λεπτομερώς την ανάγκη μου κ βρέθηκε η κατάλληλη λύση, σε καλή τιμή.
Χρήστος Καλλονιάτης
Χρήστος Καλλονιάτης
2022-11-14
Γνωστής αντικειμένου Εξαιρετική εξυπηρέτηση
theodoros koufidis
theodoros koufidis
2022-11-08
Πολύ καλοί επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι.Ευγενικοί εξυπηρετικοί άριστα καταρτισμένοι που μπορούν να δώσουν λύση σε κάθε πρόβλημα.Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα...!!!!
Νικος Κουθαρης
Νικος Κουθαρης
2022-10-19
Ο Μάνος είναι πολύ εξυπηρετικός και φιλικός σου λύνει κάθε απορία και σε βοηθάει σε ότι χρειαστείς. Δεν βλέπει τον πελάτη σαν € και είναι γνωστης του αντικειμένου.

Μοιραστείτε το