Το κατάλληλο ακουστικό για εσάς

Το κατάλληλο ακουστικό για εσάς

Η επιλογή των κατάλληλων ακουστικών βαρηκοΐας για τις ατομικές σας ανάγκες, εξαρτάται από αρκετά ζητήματα: την απώλεια ακοής σας, τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που προτιμάτε και τον τρόπο ζωής σας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα διαθέσιμα για εσάς που κάθε ένα έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Δεν πρόκειται για επιλογή του καλύτερου μοντέλου αλλά επιλογή του καλύτερου μοντέλου για τις δικές σας ανάγκες. Το ακουστικό βαρηκοΐας αποτελεί σημαντική επένδυση με εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα.

Ο ειδικευμένος επαγγελματίας που σας παρακολουθεί θα διεξάγει ορισμένες εξετάσεις και θα σας κάνει ορισμένες ερωτήσεις για να είναι σε θέση να καθορίσει την καλύτερη επιλογή ακουστικού βαρηκοΐας για εσάς.

Οι παράμετροι που εξετάζονται είναι οι εξής:

  1. Βαθμός απώλειας ακοής: δεν είναι κατάλληλα όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας για όλες τις περιπτώσεις απώλειας ακοής.
  2. Ανατομία αυτιού: ορισμένοι ακουστικοί πόροι έχουν πολύ μικρή διάμετρο, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την προσαρμογή του ενδοκαναλικού ακουστικού (C.I.C.).
  3. Τρόπος ζωής: τα διαφορετικά ακουστικά περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεστε στην καθημερινότητά σας θα καθορίσουν τις ανάγκες σας σχετικά με την τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας.
  4. Επιδεξιότητα: τα ενδωτιαία ακουστικά (I.T.E.) και τα ενδοκαναλικά ακουστικά (C.I.C.) είναι εύκολα στην τοποθέτησή τους αλλά απαιτούν σταθερό χέρι.
  5. Αισθητικές προτιμήσεις: υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και μεγεθών στην αγορά.
  6. Προϋπολογισμός-έξοδα: τα ακουστικά βαρηκοΐας διατίθενται σε μεγάλο εύρος τιμών και κάθε μοντέλο ικανοποιεί διαφορετικές οικονομικές δυνατότητες.

Δοκιμάστε τα ακουστικά βαρηκοΐας πριν τα αγοράσετε!

Είναι φυσιολογικό να έχετε πολλές ερωτήσεις όταν αγοράζετε ακουστικά βαρηκοΐας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε δοκιμή ακουστικών, προτού δεσμευθείτε να τα αγοράσετε.  Δοκιμάζετε τα μοντέλα που σας προτείνουμε στο χώρο μας και παίρνετε μια πρώτη ιδέα. Έχετε όμως υπόψιν ότι χρειάζονται περίπου δυο εβδομάδες χρήσης ώστε να αντιληφθείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Κλείστε το ραντεβού σας για την αξιολόγηση της ακοής σας εδώ.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE

VICKY PANAGOU
VICKY PANAGOU
2023-05-07
Γνώστες πολύ του αντικειμένου και πολύ καλή εξυπηρέτηση!
Maria Perkou
Maria Perkou
2023-05-05
Μετά από σύσταση του ωτολ/γου επισκευτηκαμε το κατάστημα για ακουστικό στην μητέρα μου. Μείναμε πολύ ευχαστημενοι και από το προϊόν και από την εξυπηρέτηση και την επικοινωνία. "Μ ακούς;;; "
Ροδια Γκουτα
Ροδια Γκουτα
2023-04-20
Εμεινα πολύ ευχαριστημένη με τα ακουστικα που αγόρασα, τα παιδιά πολύ εξυπηρετικά με γνώσεις στο αντικείμενο και με βοηθάει πολύ στην εργασία μου και την καθημερινότητα μου το bluetooth που συνδέεται με το κινητό μου! Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
NEKTARIOS PARMAKIS
NEKTARIOS PARMAKIS
2023-04-08
Εξαιρετικοί επαγγελματίες, σου εξηγούν ότι χρειάζεται με απλά λόγια και σου δίνουν τις κατευθύνσεις που χρειάζεσαι. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών βρίσκεις τη λύση που είναι στα μέτρα σου.
NIKOLAOS DIMIROPOULOS
NIKOLAOS DIMIROPOULOS
2023-04-06
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ!!!! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ!!! ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Κου ΜΑΝΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!!!!
Kostas Boutsioukis
Kostas Boutsioukis
2023-03-23
Πολύ καλή ποιότητα ακουστικού, άριστη εξυπηρέτηση και after sale service, πλήρως καταρτισμένος και ευγενικός με προσωπικό ενδιαφέρον για τον πελάτη - ασθενή.
ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ
2023-03-06
Πολλα προιοντα ,γρηγορη εξυπηρετηση και αμεση αποστολη
Βασίλης Φουντογλου
Βασίλης Φουντογλου
2023-02-01
άψογη εξυπηρέτηση,ανθρωπι νη συμπεριφορα

Μοιραστείτε το