Το κατάλληλο ακουστικό για εσάς

Η επιλογή των κατάλληλων ακουστικών βαρηκοΐας για τις ατομικές σας ανάγκες, εξαρτάται από αρκετά ζητήματα: την απώλεια ακοής σας, τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που προτιμάτε και τον τρόπο ζωής σας. Υπάρχουν πολλά προϊόντα διαθέσιμα για εσάς που κάθε ένα έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Δεν πρόκειται για επιλογή του καλύτερου μοντέλου αλλά επιλογή του καλύτερου μοντέλου για τις δικές σας ανάγκες. Το ακουστικό βαρηκοΐας αποτελεί σημαντική επένδυση με εξίσου σημαντικά πλεονεκτήματα.

Θέματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

Ο ειδικευμένος επαγγελματίας που σας παρακολουθεί θα διεξάγει ορισμένες εξετάσεις και θα σας κάνει ορισμένες ερωτήσεις για να είναι σε θέση να καθορίσει την καλύτερη επιλογή ακουστικής συσκευής για εσάς.

Οι εξετάσεις συμπεριλαμβάνουν:

  1. Βαθμός απώλειας ακοής: δεν είναι κατάλληλα όλα τα μεγέθη και οι τεχνολογίες για όλες τις περιπτώσεις απώλειας ακοής.
  2. Ανατομία αυτιού: ορισμένοι ακουστικοί πόροι έχουν πολύ μικρή διάμετρο, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την προσαρμογή του ενδοκαναλικού ακουστικού (C.I.C.).
  3. Τρόπος ζωής: τα διαφορετικά ακουστικά περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεστε θα καθορίσουν το καλύτερο δυνατό ακουστικό για τις ανάγκες σας.
  4. Επιδεξιότητα: τα ενδωτιαία ακουστικά (I.T.E.) και τα ενδοκαναλικά ακουστικά (C.I.C.) είναι εύκολα στην τοποθέτησή τους αλλά απαιτούν σταθερό χέρι.
  5. Αισθητικές προτιμήσεις: υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και μεγεθών στην αγορά.
  6. Προϋπολογισμός-έξοδα: τα ακουστικά βαρηκοΐας διατίθενται σε μεγάλο εύρος τιμών και κάθε μοντέλο ικανοποιεί διαφορετικές οικονομικές δυνατότητες.

Μοιραστείτε το