Τα κατάλληλα ακουστικά για εσάς

Τα κατάλληλα ακουστικά για εσάς

Η επιλογή των κατάλληλων ακουστικών βαρηκοΐας για τις ατομικές σας ανάγκες, εξαρτάται από τους εξής παράγοντες: την απώλεια ακοής σας, τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και τον τρόπο ζωής σας. Υπάρχουν πολλά μοντέλα διαθέσιμα για εσάς που κάθε ένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και οφέλη, για την αποκατάσταση της ακοής σας.

Δεν πρόκειται για επιλογή των καλύτερων μοντέλων αλλά επιλογή των καλύτερων μοντέλων για τις δικές σας ανάγκες. Τα ακουστικά βαρηκοΐας αποτελούν σημαντική επένδυση με εξίσου σημαντικά οφέλη για την υγεία, την επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση.

Στο εξειδικευμένο κέντρο ακοής μας θα διεξάγουμε ορισμένες μετρήσεις και θα σας κάνουμε ερωτήσεις ώστε να αποφασίσουμε μαζί την ιδανική επιλογή ακουστικών βαρηκοΐας για εσάς.

Πώς θα επιλέξουμε τα ακουστικά σας:

  • Βαθμός απώλειας ακοής: η επιλογή των ακουστικών βαρηκοΐας γίνεται εξατομικευμένα, ανάλογα με τον βαθμό απώλειας.
  • Ανατομία αυτιού: η εφαρμογή και κατασκευή των ακουστικών βαρηκοΐας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ανατομία των ακουστικών πόρων.
  • Τρόπος ζωής: τα διαφορετικά ακουστικά περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεστε στην καθημερινότητά σας θα καθορίσουν τις ανάγκες σας σχετικά με την τεχνολογία των ακουστικών βαρηκοΐας.
  • Επιδεξιότητα: λαμβάνεται υπόψιν η επιδεξιότητα και η κινητικότητα του χρήστη, γι’ αυτό και επιλέγεται συχνά η λύση των επαναφορτιζόμενων ακουστικών.
  • Αισθητικές προτιμήσεις: υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων.
  • Προϋπολογισμός: τα ακουστικά βαρηκοΐας διατίθενται σε μεγάλο εύρος τιμών και κάθε μοντέλο ικανοποιεί διαφορετικές οικονομικές δυνατότητες.

Δοκιμάστε τα ακουστικά βαρηκοΐας πριν τα αγοράσετε!

Είναι φυσιολογικό να έχετε πολλές ερωτήσεις όταν αγοράζετε ακουστικά βαρηκοΐας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε δοκιμή ακουστικών, προτού δεσμευθείτε να τα αγοράσετε.  Δοκιμάζετε τα μοντέλα που σας προτείνουμε στο χώρο μας και παίρνετε μια πρώτη ιδέα. Έχετε όμως υπόψιν ότι χρειάζονται περίπου δυο εβδομάδες χρήσης ώστε να αντιληφθείτε το τελικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 24 22 24 ή επισκεφθείτε το κέντρο ακοής μας εδώ.


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗ GOOGLE

Maria Yiallourou
Maria Yiallourou
2024-01-22
Επισκέφθηκα το κατάστημα για να αγοράσω ωτοασπιδες...η εξυπηρέτηση εξαιρετική.!!.μου εδωσαν και διαφορες ωτοασπιδες ώστε να κάνω δωρεάν δοκιμή για να διαλέξω τις καλύτερες για την περίσταση μου..συγχαρητήρια!!..αν πρέπει να επισκεφθώ ξανά στο μέλλον κέντρο ακουστικών θα το προτιμήσω με τα 1000!!
georgios stamos
georgios stamos
2024-01-10
Επισκέφθηκα το κατάστημα μετά από σύσταση του ΩΡΛ μου για αγορά ακουστικών βαρηκοΐας, και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την συνεργασία μας. Ο Μάνος και οι οι υπάλληλοι του ήταν ευγενέστατοι, κατατοπιστικοί και πρόθυμοι πάντα να βοηθήσουν. Όσες φορές χρειάστηκε να τους πάρω τηλέφωνο για διευκρινήσεις ήταν πάντοτε διαθέσιμοι και εξυπηρετικότατοι. Αισθάνομαι άνετα να απευθυνθώ σε αυτούς όποτε χρειαστεί. Συστήνεται ανεπιφύλακτα
Людмила Амвросиду
Людмила Амвросиду
2023-12-22
Εντάξει
Λέων Κυριακιδης
Λέων Κυριακιδης
2023-12-22
Πήγα με τον 72 χρόνο πατέρα μου για ενημέρωση ακουστικών βαρηκοΐας της εταιρείας Unitron με προοπτική αγοράς χωρίς να έχουμε πάρει ακόμα την τελική μας απόφαση . Η γνωριμία μας με τον κ.Μάνο Καπετάνη (ιδιοκτήτη) αλλά και της υπαλλήλου (Χριστίνα) ήταν καταλυτική ! Η ευχάριστη ,καλοσυνάτη προσέγγιση τους μας έκανε να αισθανθούμε πολύ άνετα ! Η παρουσίαση των προϊόντων ήταν αυτή που έπρεπε !! Δεν νιώσαμε ποτέ πώληση !! Απλά μια παρουσίαση και σε συνδυασμό με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει ως άνθρωπος (Μάνος Καπετάνης) η επιλογή μας σε αυτόν ήταν μονόδρομος ! Άριστος επαγγελματίας !
Domna M
Domna M
2023-11-10
Άψογη δουλειά! Ότι και να πω είναι λίγο... Δεν πήγα καν συστημένη και για καλή μου τύχη έπεσα σε καλά χέρια. Πέρα από το προϊόν που μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.. θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μάνο και την ομάδα του! Αλλά κυρίως στο Μάνο γιατί έδειξε μεγάλη υπομονή και κυρίως επίμονη στο να βοηθήσει τη μητέρα μου να κατανοήσει πώς λειτουργεί το ακουστικό. Πλέον έχει αλλάξει η ζωή της και είναι απόλυτα ευχαριστημένη!
ELPINIKI AGTZIDOU
ELPINIKI AGTZIDOU
2023-10-06
Ειμαι πολυ ευχαριστημένη και σήμερα αγόρασα το δεύτερο ακουστικό μου οπότε εχω διπλή εφαρμογή. Το αποτέλεσμα ειναι εξαιρετικό και ειμαι πολυ χαρούμενη!!! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Νικόλαος Μπουντουρόπουλος
Νικόλαος Μπουντουρόπουλος
2023-09-25
Όλα πήγαν μια χαρά. Η παραγγελία έφτασε στην ώρα της.
bewaah
bewaah
2023-09-07
Great service, got some db reducing earplugs before a festival

Μοιραστείτε το