Ακουστικά βαρηκοΐας Unitron

Η εταιρεία ακουστικών βαρηκοΐας Unitron είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες ακουστικών και ανήκει στον όμιλο Sonova. Εδρεύει στον Καναδά και τα ακουστικά παράγονται στην Ελβετία.

 

Εμπειρίες ακοής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής

 

Η Unitron προσφέρει κάτι περισσότερο από άνετα, εύχρηστα προϊόντα με εκπληκτική απόδοση ήχου. Μέσα από μεγάλη γκάμα τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα ακουστικά για τις ανάγκες σας αλλά και τον τρόπο ζωής σας.

 

Δοκιμή και Βελτιστοποίηση με παρακολούθηση απόδοσης

 

Η πρώτη δοκιμή είναι μόνο η αρχή. Η καινοτόμος επιλογή για δοκιμαστικά ακουστικά FLEX:TRIAL και η προηγμένη παρακολούθηση απόδοσης ήχου παρέχουν πληροφορίες βάσει δεδομένων, ώστε να μπορέσουμε  να βελτιστοποιήσουμε τα ακουστικά βαρηκοΐας για πιο ακριβή και αξιόπιστη εμπειρία ακρόασης. Το ακουόγραμμα είναι μόνο η αρχή – η κατανόηση του αληθινού τρόπου ζωής σας μας βοηθά να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία ακοής. 

 

Συνεχής υποστήριξη και φροντίδα

 

Η Unitron παρέχει συνεχή υποστήριξη μετά ​την αγορά των ακουστικών, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την ακουστική εμπειρία με τα ακουστικά βαρηκοΐας σας. Μπορείτε και μόνοι σας να εξατομικεύσετε περαιτέρω τα ακουστικά σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Remote Plus, αλλά ορισμένες αλλαγές απαιτούν τη ρύθμιση από εμάς. Επίσης, υπάρχει και η επιλογή της απομακρυσμένης ρύθμισης από εμάς μέσω της εφαρμογής Remote Plus που μπορείτε να την έχετε στο smartphone σας (iOS και Android). Καλό είναι όμως, μια φορά το χρόνο να μας επισκέπτεστε ώστε να κάνουμε καινούριες μετρήσεις της ακοής σας και να ρυθμίζουμε αντίστοιχα τα ακουστικά σας.

 

Αναβάθμιση ακουστικών

 

Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση νέων ακουστικών βαρηκοΐας είναι μια μεγάλη απόφαση και δε μπορούμε πάντα να προβλέψουμε πώς θα αλλάξουν οι ανάγκες των ανθρώπων με την πάροδο του χρόνου. Με τη Unitron και το FLEX:UPGRADE μπορείτε να είστε ήσυχοι. Τα ακουστικά σας μπορούν να αναβαθμιστούν σε υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας ως απάντηση στις εξελισσόμενες ανάγκες σας. Αυτή η καινοτομία προσφέρει ευελιξία για το μέλλον, ώστε να παραμείνετε ικανοποιημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας στην ακουστική φροντίδα. Επιπλέον, μπορούμε να αναβαθμίσουμε τα ακουστικά σας δοκιμαστικά για ένα μήνα και αν μείνετε ικανοποιημένοι προχωράτε στην οριστική αναβάθμισή τους.

 

Επιλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει

 

Αν και το πιο σημαντικό είναι τα ακουστικά που επιλέξατε να σας ικανοποιούν ως προς την απόδοση, η Unitron υπολογίζει και το αισθητικό κομμάτι της εμφάνισης. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας ταιριάζει, καθώς και να αλλάξετε το χρώμα αργότερα με κάποιο άλλο, αν το θελήσετε. Έχετε πολλές επιλογές χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας ή το χρώμα του δέρματος.

 

Κλείστε το ραντεβού σας για δοκιμή των ακουστικών βαρηκοΐας Unitron εδώ.