21 Ιουνίου 2022 – Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

21 Ιουνίου 2022 – Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής σήμερα και είναι πιο γιορτινή από ποτέ!

Η Γιορτή της Μουσικής ξεκίνησε το 1982 από τον Γάλλο υπουργό πολιτισμού Ζακ Λανγκ και υπό την αιγίδα του Δήμου του Παρισιού. Είχε μεγάλη απήχηση στον γαλλικό λαό και εξαπλώθηκε με γρήγορη ταχύτητα ακόμη και έξω από τα σύνορα της Γαλλίας, φτάνοντας στην Ελλάδα με την πολύτιμη συμβολή της Μελίνας Μερκούρη, όπου πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη Γιορτή της Μουσικής στην Αθήνα, την πρώτη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.  

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής είναι ένα αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό γεγονός-θεσμός και διεξάγεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου σε 22 ευρωπαϊκές χώρες!

Κάθε χρόνο τη μέρα αυτή, σε πολιτιστικούς χώρους, πλατείες, πάρκα και δρόμους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί παρουσιάζουν την τέχνη τους αφιλοκερδώς, διοργανώνοντας συναυλίες, events και φεστιβάλ από όλο το μουσικό φάσμα δίνοντας έτσι την ευκαιρία να προβληθεί και η πολιτιστική ταυτότητα της κάθε χώρας και των τόπων της.

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να γιορτάσουμε φέτος την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στις αμέτρητες συναυλίες που διοργανώνονται, είναι με τη χρήση ειδικών ωτοασπίδων για μουσική οι οποίες προσφέρουν μια ξέγνοιαστη και ασφαλή έκθεση στη μουσική, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητά της.

Βρείτε τις καλύτερες ειδικές ωτοασπίδες για μουσική εδώ και με τον κωδικό THANKS10 επωφεληθείτε έκπτωση 10% μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου!

Share this post