FlyFit® ωτοασπίδες για ταξίδια -ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-

FlyFit® ωτοασπίδες για ταξίδια -ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-

0 out of 5

17,90 με ΦΠΑ

Ταξιδεύοντας χωρίς πόνο στα αυτιά! Κάθε χρόνο εκατομμύρια άνθρωποι ταξιδεύουν αεροπορικώς σε όλο τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών τυχαίνει να έχουν την εμπειρία της δυσάρεστης πίεσης στα αυτιά τους κατά την απογείωση ή την προσγείωση και νιώθουν κούραση από το θόρυβο του αεροπλάνου. Για την προστασία της ακοής, η Alpine έχει αναπτύξει τις ειδικές ωτασπίδες FlyFit. Με τον μοντέρνο τους σχεδιασμό και τα ειδικά φίλτρα, δεν υπάρχουν πλέον δυσάρεστες διαφορές πίεσης και ενόχληση από τις δυνατές συνομιλίες συνεπιβατών. Παρόλα αυτά η συνομιλία με την αεροσυνοδό είναι ακόμα εφικτή. Οι ωτοασπίδες FlyFit εγγυώνται ένα χαλαρωτικό αεροπορικό ταξίδι και ένα χαλαρωτικό ξεκίνημα των διακοπών.

EAN: 8717154023510 Κωδικός προϊόντος: 111.21.255 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Η FlyFit είναι ένα επαναστατικό μοντέλο ωτoασπίδων

Με είκοσι χρόνια εμπειρίας η Alpine κατάφερε να αναπτύξει μια ωτοασπίδα-πρότυπο. Η εξαιρετικά καλά μελετημένη και εκτενώς δοκιμασμένη ωτοασπίδα, καθώς και το σχήμα της παρέχουν ένα φυσικό επίπεδο απορρόφησης του θορύβου και μια σπουδαία εφαρμογή.

AlpineAcousticFilters™ – Ρυθμιστής πίεσης

Οι ωτοασπίδες FlyFit, εξισώνουν τη δυσάρεστη πίεση στα τύμπανα του αυτιού κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης του αεροπλάνου. Τα φίλτρα λειτουργούν ως βαλβίδα και φροντίζουν για μια σταθερή και ομοιογενή ισορροπία πίεσης μεταξύ αυτιού και εξωτερικού περιβάλλοντος. Έτσι, η ευσταχιανή σάλπιγγα έχει τον απαιτούμενο χρόνο να προσαρμοστεί στη διαφορά πίεσης. Επίσης, τα ειδικά φίλτρα AlpineAcousticFilters στις ωτοασπίδες FlyFit, απορροφούν τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος. Οι ωτοασπίδες προσφέρουν ξεκούραση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια των πολύωρων πτήσεων αλλά είναι επίσης ιδανικές για τη χρήση κατά τη διάρκεια των ταξιδιών με αυτοκίνητο, τρένο και λεωφορείο.

Μαλακά φίλτρα – Εξαιρετικά εύκαμπτα!

Οι ωτοασπίδες FlyFit είναι εξοπλισμένες με ένα μοναδικό, απαλό, άνετο και εύκαμπτο φίλτρο. Οι Alpine SleepSoft μαζί με τις FlyFit είναι οι μόνες ωτοασπίδες που διατίθενται στην αγορά με αυτά τα είδη φίλτρων. Το μαλακό υλικό του φίλτρου φροντίζει για ακόμα περισσότερη άνεση στο ταξίδι.

AlpineThermoShape™ εξαιρετικά άνετο υλικό

Οι καινοτόμες ωτοασπίδες FlyFit της Alpine είναι κατασκευασμένες από ένα ειδικό θερμοπλαστικό υλικό, εξαιρετικά άνετο, το AlpineThermoShape ™ παραγωγής της ίδιας της ALPINE. Το υλικό αυτό προσαρμόζεται στη φόρμα του αυτιού και έτσι οι ωτοασπίδες εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί και παραμένουν στην θέση τους. Έτσι επιτυγχάνεται ιδανικότερη προσαρμογή και καλύτερη απορρόφηση. Το ATS δεν περιέχει σιλικόνες και επομένως δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

Βραβείο Red Dot 

Οι ωτοασπίδες Alpine έχουν κερδίσει το βραβείο Red Dot 2015 για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο σχεδίαση.  Το βραβείο Red Dot θεωρείται το σημαντικότερο βραβείο στο σχεδιασμό προϊόντων. Θα εκτεθούν στο Red Dot Museum του Essen ανάμεσα σε προηγούμενους νικητές όπως Audi, Apple, BMW, Philips.

Μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Μειώνει την διαφορά πίεσης και τον πόνο στο αυτί στην προσγείωση και στην απογείωση
  • Απορροφάται ο ενοχλητικός θόρυβος του κινητήρα και καμπίνας
  • Η κατανόηση στη συνομιλία είναι εφικτή
  • Υποαλλεργικό υλικό AlpineThermoShape™
  • Μοναδικά μαλακά και εύκαμπτα φίλτρα
  • Πρακτική συσκευασία
  • Μπορεί να φοριέται σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού
  • Μπορεί να φορεθεί και στο αυτοκίνητο, το τρένο ή το λεωφορείο
  • Χωρίς σιλικόνες
  • Επαναχρησιμοποιούμενες

Διάμετρος 9-12 mm

H=19 M=15 L=10 SNR=17

Καινοτομία Alpine στην Προστασία της Ακοής

Η Ολλανδική Alpine B.V έχει ιδρυθεί το 1995 και είναι μια από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες στο κόσμο με αποκλειστικό αντικείμενο την προστασία της ακοής. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα της σε συνεργασία με τους τελικούς καταναλωτές. Οι ωτοασπίδες Alpine διατίθενται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 40 χώρες. Όλα τα προϊόντα της Alpine ελέγχονται από επίσημους φορείς ελέγχου και πιστοποίησης και φέρουν πιστοποίηση CE.

Πίνακας εξασθένησης

Συχνότητα σε Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Μέση εξασθένηση σε dB 5,9 8,4 11,0 14,0 19,0 24,0 25,0 21,2
Τυπική απόκλιση σε dB 4,0 3,4 3,0 2,5 3,3 4,5 4,0 4,3
Προστασία σε dB (APV) 1,9 5,0 8,0 11,5 15,7 19,5 21 16,9

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.1 kg

Μάρκα

ALPINE

ALPINE HEARING PROTECTION
Προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: