WorkSafe™ ωτοασπίδες για εργασία/σκοποβολή/κυνήγι -ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-

WorkSafe™ ωτοασπίδες για εργασία/σκοποβολή/κυνήγι -ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-

0 out of 5

17,90 με ΦΠΑ

Πολλοί άνθρωποι συχνά εμπλέκονται με εργασίες σε πολύ θορυβώδες περιβάλλον, σε καθημερινή βάση. Ο κίνδυνος απώλειας της ακοής είναι μεγάλος για αυτούς. Εκείνοι που εργάζονται ή συμμετέχουν σε εργασίες και εκτίθενται σε πάρα πολύ θόρυβο, πρέπει να φορούν την κατάλληλη ακουστική προστασία. Η χρήση διαφόρων εργαλείων, το πριόνισμα, η ξυλουργική ή το κούρεμα γκαζόν γίνονται πολύ άνετα με τις ειδικές ωτοασπίδες WorkSafe. Τα μοναδικά φίλτρα AlpineAcousticFilters απορροφούν τον επιβλαβή θόρυβο ενώ ταυτόχρονα οι συνομιλίες μπορούν εύκολα να ακουστούν. Οι ωτοασπίδες αποτελούν την ιδανική λύση για τον ενθουσιώδη μάστορα που παίρνει στα σοβαρά την ασφάλεια της ακοής του.

Περιγραφή

Επαναστατικό μοντέλο ωτασπίδας

Τα είκοσι χρόνια εμπειρίας επέτρεψαν στην Alpine να αναπτύξει μια ωτοασπίδα-πρότυπο. Η εξαιρετικά καλά μελετημένη και εκτενώς δοκιμασμένη ωτοασπίδα, καθώς και το σχήμα της ωτοασπίδας, παρέχουν ένα φυσικό επίπεδο απορρόφησης του θορύβου και μια σπουδαία εφαρμογή.

AlpineAcousticFilters™ – Πρώτα η ασφάλεια

Τα ειδικά ακουστικά φίλτρα στις ωτοασπίδες WorkSafe προσφέρουν εξαιρετικά υψηλή απορρόφηση και σταματούν όλους τους επιβλαβείς θορύβους. Ο θόρυβος μειώνεται σε ένα ασφαλές επίπεδο, που να μπορεί να υπομείνει κάποιος για μια διάρκεια οκτώ ωρών. Χάρη στα έξυπνα φίλτρα AlpineAcousticFilters μπορείτε να μιλήσετε με τους συναδέλφους σας και τους γύρω σας. Προειδοποιητικά σήματα στην εργασία, ενώ φοράτε ωτοασπίδες, μπορούν εύκολα να ακουστούν. Τα φίλτρα θα σας αποτρέψουν από το αίσθημα απομόνωσης από το περιβάλλον σας.

Εξαιρετικά άνετο υλικό AlpineThermoShape™

Οι ωτοασπίδες WorkSafe έχουν μια εξαιρετικά ευχάριστη εφαρμογή. Φτιάχνονται από το ειδικό υλικό AlpineThermoShape, που αναπτύχθηκε από την Alpine, το οποίο επιτρέπει στην ωτοασπίδα να λαμβάνει το σχήμα του ακουστικού πόρου. Χάρη σε αυτό, οι ωτοασπίδες έχουν μια τέλεια εφαρμογή και παραμένουν στον ακουστικό πόρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το υλικό είναι καινοτόμο, υποαλλεργικό, δεν περιέχει σιλικόνες, οπότε και δεν υπάρχουν αλλεργικές αντιδράσεις.

Ειδικό μοντέλο ωτοασπίδων κατά του θορύβου

Οι ωτοασπίδες WorkSafe έχουν ένα παρατεταμένο στέλεχος χάρη στο οποίο μπορούν να μπουν και να βγουν από το αυτί πολύ εύκολα. Οι ωτοασπίδες είναι μαύρες, ένας λόγος που τις καθιστά λιγότερο επιρρεπείς σε αποχρωματισμό, που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να φαίνονται σαν καινούριες ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις.

Κορδόνι μεταφοράς Alpine

Οι ωτοασπίδες συνοδεύονται με κορδόνι μεταφοράς, επιτρέποντας στο χρήστη να τις φοράει και να τις βγάζει για μικρά χρονικά διαστήματα και μπορεί να τις έχει οποιαδήποτε στιγμή διαθέσιμες. Το κορδόνι μπορεί εύκολα να αποσυνδεθεί από τις ωτοασπίδες. Επειδή το κορδόνι είναι συνδεδεμένο στην άκρη του φίλτρου δεν επηρεάζει την απόδοση των ωτοασπίδων.

Βραβείο Red Dot 

Οι ωτοασπίδες Alpine έχουν κερδίσει το βραβείο Red Dot 2015 για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο σχεδίαση.  Το βραβείο Red Dot θεωρείται το σημαντικότερο βραβείο στο σχεδιασμό προϊόντων. Θα εκτεθούν στο Red Dot Museum του Essen ανάμεσα σε προηγούμενους νικητές όπως Audi, Apple, BMW, Philips.

Μοναδικά χαρακτηριστικά προϊόντος

  • Προλαμβάνουν την απώλεια της ακοής
  • Προειδοποιητικά σήματα και συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορούν να ακουστούν, χάρη στα μοναδικά AlpineAcousticFilters™
  • Εύκολη είσοδος και έξοδος από το αυτί , λόγω του επιμηκυνόμενου στελέχους που διαθέτουν
  • Εξαιρετικά άνετες, χάρη στο θερμοπλαστικό υλικό AlpineThermoShape™
  • Ευκολοφόρετες κατά τη διάρκεια της εργασίας, ακόμα και όλη τη μέρα
  • Με βολική θήκη μεταφοράς
  • Με ειδικό κορδόνι μεταφοράς
  • Δεν περιέχουν σιλικόνες
  • Επαναχρησιμοποιούμενες

Διάμετρος: 9-12 mm

H=22 M=20 L=20 SNR=23

Alpine- Καινοτόμα εταιρεία στην προστασία της ακοής

Η Ολλανδική Alpine B.V ιδρύθηκε το 1995 και είναι μια από τις λίγες κατασκευαστικές εταιρείες στον κόσμο με αποκλειστικό αντικείμενο την προστασία της ακοής. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσει τα προϊόντα της σε συνεργασία με τους τελικούς καταναλωτές. Οι ωτοασπίδες Alpine διατίθενται σε όλο τον κόσμο σε περισσότερες από 40 χώρες. Όλα τα προϊόντα της Alpine ελέγχονται από επίσημους φορείς ελέγχου και πιστοποίησης και φέρουν πιστοποίηση CE.

Πίνακας εξασθένησης

Συχνότητα σε Hz 63 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Μέση εξασθένηση σε dB 23,4 23,1 23,6 22,3 23,4 27,2 26,3 25,1
Τυπική απόκλιση σε dB 5,1 5,0 4,1 3,9 3,3 3,7 4,0 3,9
Προστασία σε dB (APV) 18,3 18,1 19,5 18,4 20,1 23,5 22,3 21,1

Brand

ALPINE

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.1 kg
Προσθέσατε αυτό το προϊόν στο καλάθι: