Αναβάθμιση ακουστικών


Αναβαθμίστε το υπάρχον ακουστικό σας σε νεότερο επίπεδο τεχνολογίας!

Σκεφτείτε αυτό: αγοράσατε ακουστικό και αργότερα σκεφτήκατε πως θα θέλατε να είχατε αγοράσει το επόμενο μοντέλο. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε το FLEX: UPGRADE. Με τα αναβαθμιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας δεν υπάρχει η ανάγκη αγοράς νέων ακουστικών βαρηκοΐας , απλά αναβαθμίστε τα υπάρχοντα σας ακουστικά βαρηκοΐας και ξοδέψτε λιγότερα χρήματα!

Πώς λειτουργεί;
Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα νέο επίπεδο τεχνολογίας στο υπάρχον ακουστικό βαρηκοΐας σας δωρεάν για ένα μήνα. Αν σας αρέσει αυτό που ακούτε, μπορούμε να το καταστήσουμε μόνιμο. Εάν δεν σας αρέσει , θα επαναφέρουμε τα πάντα όπως ήταν πριν. Κανένα ρίσκο, καμία υποχρέωση!

Γνωρίστε το προσωπικό σας στυλ ακρόασης
Τα ακουστικά βαρηκοΐας εντοπίζουν αυτόματα τον τύπο του περιβάλλοντος όπου περνάτε το χρόνο σας και το καταγράφουν, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μια αληθινή αίσθηση του προσωπικού σας στυλ ακρόασης και να σας προτείνουμε τη τεχνολογία που σας ταιριάζει.

Αξιολογήστε τις εμπειρίες σας
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία “Οι Αξιολογήσεις μου” στο κινητό σας τηλέφωνο για να καταγράψετε τις εντυπώσεις σας σχετικά με την απόδοση του ακουστικού κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Στο επόμενο ραντεβού σας, θα μελετήσουμε μαζί τις αξιολογήσεις και τις πληροφορίες σχετικά με το στυλ ακρόασης και να τις χρησιμοποιήσουμε για να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας.

Μοιραστείτε το