ακουστικά

Κλείστε Ραντεβού

Δωρεάν συνάντηση και ενημέρωση στο ακοολογικό μας κέντρο.

captcha
450€ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
external

Το ποσό που δικαιούστε για την αγορά του ακουστικού βαρηκοΐας σας, από το ταμείο σας, είναι 450 ευρώ για ένα ακουστικό βαρηκοΐας κάθε 4 χρόνια.

ακουστικά

Βαθμός απώλειας ακοής

Στην Earhealth το έμπειρο προσωπικό μας σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ακουόγραμμα ώστε να σας προτείνει τον κατάλληλο τύπο και μοντέλο ακουστικού.

ακουστικά

Ανατομία αυτιού

Διαθέτουμε ψηφιακά ακουστικά για όλους τους τύπους ακουστικών πόρων που κάθε ένα έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

ακουστικά

Τρόπος ζωής

Τα διαφορετικά ακουστικά περιβάλλοντα στα οποία βρίσκεστε θα καθορίσουν το καλύτερο δυνατό ακουστικό για τις ανάγκες σας.

Προϋπολογισμός-έξοδα

Προϋπολογισμός-έξοδα

Τα ακουστικά βαρηκοΐας διατίθενται σε μεγάλο εύρος τιμών. Τα ταμεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ καλύπτουν 450€ του κόστους του ακουστικού σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΡΑ

Τι λένε οι πελάτες μας για τις υπηρεσίες μας

Εξαιρετικοί επαγγελματίες …με αγάπη σ’ αυτό που κάνουν….είμαστε πολύ τυχεροί που εμπιστευθήκαμε την earhealth …συνέπεια και σωστή καθοδήγηση όσον αφορά την επιλογή του κατάλληλου ακουστικού…ευχαριστούμε για όλα

Γεωργία Αρβανίτη

Γεωργία Αρβανίτη32 ετών

Επαγγελματική προσέγγιση αλλά ταυτόχρονα πολύ φιλική και πολύ ανθρώπινη. Η ηλικιωμένη μητέρα μου μόνη της επέλεξε τον κ.Μάνο για την συνεργασία μας. Κατατοπιστικός, αναλυτικός και πολύ εξυπηρετικός σε όλα τα επίπεδα!

Νίκος Παναγιώτου

Νίκος Παναγιώτου44 ετών

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι! Εξυπηρετικότατοι, και επειδή πριν καταλήξουμε στο earhealth κάναμε έρευνα αγοράς, οι τιμές που μας έκαναν ήταν πολύ καλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σας ευχαριστούμε.

Νένα Μυρωνίδου

Νένα Μυρωνίδου71 ετών

ακουστικά

Κλείστε Ραντεβού

Δωρεάν συνάντηση και ενημέρωση στο ακοολογικό μας κέντρο.

captcha